Ukategorisert

Norge bruker mye skattefinansierte penger på Forsvaret

Politikere som mener Stortinget bruker for lite skattefinansierte penger på Forsvaret, lyver. Politikere som lover mye større bevilgninger til Forsvaret den neste perioden, kommer med ren valgflesk.

I dag ble det igjen kjent at Norge ligger helt i verdenstoppen når det gjelder skattefinansierte overføringer til Forsvaret. Med 33 milliarder kroner, ifølge statsbudsjettet til regjeringen, blir vi kun slått av Israel, USA, Oman, Singapore, Kuwait og Saudi-Arabia, melder TV2 som har sitert The Economist.

Vi betaler 7 000 kroner hver i skatt for Norges forsvar.
Vi betaler 7 000 kroner hver i skatt for Norges forsvar.
Forsvaret har nok penger, men politikere som klager bør se på organiseringen istedenfor kun å foreslå økte bevilgninger til Forsvarsdepartementet. 7 000 kroner pr. innbygger, er mye penger i et land som ikke er omgitt av store farer.

Om dagens forsvar et godt eller dårlig, lar vi ligge.

Mest lest

Arrangementer