Ukategorisert

Geir A. Mo vil ikke legalisere hasj

Geir A. Mo (FrP), stabssjef for Siv Jensen, angrer på at han ble medlem av Facebook-gruppa Vi som vil ha lovlige utsalgssteder for hasj i Norge.

Tidligere denne uken var det flere medlemmer i gruppa som ble overrasket over at Mo var registrert som medlem i gruppa. Kort tid etter at stabssjefen oppdaget at han var registrert, meldte han seg ut. FrP vil ikke legalisere narkotika, og derfor er et slikt medlemskap utenkelig for Fremskrittspartiets sterke mann.

Advarer medlemmene
Geir A. Mo ber medlemmene i Fremskrittspartiet være forsiktige på ulike nettsamfunn.

–Sløvhet fra min side gjorde at jeg ble medlem i en gruppe på Facebook.com som arbeider for utsalgssteder for hasj i Norge. Tror det tok en time før jeg oppdaget slurvet mitt. Jeg har fått et utall henvendelser fra folk som lurer på om jeg har tørna.. pluss et par henvendelser fra journalister. Så vær forsiktig. Her inne bør en ikke gjøre feil.. Jeg er ikke for utsalgssteder for hasj i Norge, skriver Geir A. Mo på egen Facebook-profil.

Bli med på debatten
De som kjenner Geir A. Mo og Fremskrittspartiet, bør vite at de ikke ønsker å legalisere narkotika. FrP-politikerne tror på forbudslinjen og jobber for å styrke denne gjennom arbeidet på Stortinget.

Forbudspolitikerne har godt av å oppleve liberaliseringsdebatten og argumentene til liberale borgere. Derfor er det synd at Mo meldte seg ut av gruppa. Fremskrittspartiet har mye å lære om narkotikapolitikk, og stabssjefen kunne dra nytt av kunnskapen som medlemmene i gruppa innehar.

Ett av medlemmene er Arild Knutsen, leder av Foreningen for human narkotikapolitikk.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer