Ukategorisert

Ja til Hooters!

Hooters ønsker å etablere seg i Norge og i Stavanger, men vedtatte lover og formynderiske politikere og byråkrater kan stoppe etableringen.

Hooters er en verdensomfattende restaurantkjede som allerede er etablert i 26 land. Nå ønsker kjeden innpass hos Tore Lie og Otium på Sjøhuset Nilsen & Wold i Skagenkaien 33 i Stavanger sentrum. En etablering vil være en berikelse av oljehovedstaden, men mange er skeptiske.

Rådmannen er, ifølge Rogalands Avis, negativ til å gi skjenkebevilling til bedriften. Skjenkebevilling er helt nødvendig for å skjenke øl, vin og brennevin i Norge.

Likestillingsombudet mener, ifølge VG, at virksomheten bryter norsk lov. Nok et argument for å legge ned Likestillings- og diskrimineringsombudet.

FrP slår et slag for etableringsfriheten
Aina Stenersen, tidligere leder i Oslo FpU, ønsker at kjeden skal etablere seg i Norge.

Aina Stenersen vil ha Hooters til Norge.
Aina Stenersen vil ha Hooters til Norge.

–Politikerne må ikke stikke kjeppene i hjulene for næringslivet. Hvis dette er så fryktelig som noen av politikerne vil ha det til så vil de verken få ansatte eller gjester. Akkurat nå er Hooters et av USAs mest vellykkede restaurantkjeder. Slutt å oppføre dere som mødrene til folk, er oppfordringen fra Aina Stenersen.

–Politikerne har i ingen ting med hvilke uniformer de ulike stedene bruker på sine ansatte. Det vil være fint om man får et slikt sted i Stavanger. Jeg er i utgangspunktet veldig positiv til denne etableringen, sier Aina Stenersen til Liberaleren.

Mest lest

Arrangementer