Notiser

Kan bloggere styres

spør Jan Omdahl i Dagbladet. Vær Varsom-plakaten for bloggere skaper mer debatt. Også Nettavisen har skapt sin variant av plakaten.

0 0 vurdering
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
8 years ago

[…] allerede i februar 2010, i artikkelen Vi kommer ikke til å følge noen bloggplakat! Rett efterpå lenket vi til artikler fra Dagbladet og Nettavisen om samme tema. I november 2010 kom en ny runde om bloggplakaten. Da tok Anne Viken affære og slo hardt tilbake […]

trackback
8 years ago

[…] allerede i februar 2010, i artikkelen Vi kommer ikke til å følge noen bloggplakat! Rett efterpå lenket vi til artikler fra Dagbladet og Nettavisen om samme tema. I november 2010 kom en ny runde om bloggplakaten. Da tok Anne Viken affære og slo hardt tilbake […]

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv