Notiser

Skaper Tjen Folket behov?

Ifølge Dagbladet driver lokale SOS Rasisme-folk et lokalt rengjøringsbyrå som fjerner tagging. Tagging som kan være utført av Tjen Folket-grupperingen. Dermed gjør kommunistene dét de beskylder kapitalistene for; å skape et behov. Les Dagbladets artikkel her.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Kaspar Vigestad
11 years ago

Artikkelen til Dagbladet «Tjener penger på hærverk» er basert på bevisst løgn fra Dagbladets journalister Eiliv Frich Flydal, Espen Sandli og Leif Stang. I forhold til Riktig Renhold: 1. Renhold krever tid og ressurser. Vi har ikke hatt ressurser til å sette i gang et slikt firma, selv om vi har fått opp nettsider og selv om Henrik Solsand har registrert et enkeltmannsforetak. Sånn sett er prosjektet lagt på is inntil videre. 2. Dette firmaet har ikke hatt noen oppdrag. Det har heller ingen konto. SOS Rasisme i Hordaland har derfor ikke mottatt penger fra dette firmaet. Dette mefører at… Read more »

Fra arkivet