Ukategorisert

Erna lot velgerne bestemme

En sommerbrun og ivrig partileder startet på jobb igjen etter en lang og sikkert velfortjent ferie.

Litt før klokken 11 i formiddag ba Erna Solberg om tips på saker fra velgerne. På Twitter.com ytret Høyre-lederen et ønske om tilbakemeldinger på saker som hun bør gripe fatt i umiddelbart. Innspillene kom, og ifølge Erna Solberg var Hardanger-mastene den saken som var suverent på topp.

Liberaleren ønsker også å gi innspill til Solberg. Datalagringsdirektivet er en viktig sak som Erna Solberg bør jobbe med de neste ukene. Det gjør heller ikke noe om Høyre denne høsten kan stå for en alternativ økonomisk politikk med betydelige skatter- og avgiftslettelser. Utfordringene står i kø for politikerne og Erna Solberg bør denne høsten prioritere personvern og frihet.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer