Notiser

Juryleder forsvarer Fritt Ord

Fritt Ords tildeling av 2,5 millioner kroner i bloggstøtte til åtte eksisterende bloggere og åtte planlagte bloggprosjekter fortsetter å vekke debatt. Hans Rustad hos Document.no reagerer kraftig på tildelingen og mener den er politisk. Juryleder Gisle Hannemyr avviser kritikken, og henviser til at Minervas Jan Arild Snoen har fått midler. Les mer hos Journalisten.

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
George Gooding
11 years ago

Jan Arild Snoen er ofte på radio, TV, osv, osv. Han er akseptert av The Chattering Class her i Norge – det er ikke Rustad. Som er hele poenget til Rustad i sin kritikk idag. Han trodde Fritt Ord skulle gi midler til de som blir marginalisert og oversett av mediaeliten. Han tok feil.

Hummer-kanari
11 years ago

Rustad skal tydeligvis ties ihjel. Han er for god, han er for dyktig, man kan ikke stoppe ham med ord, der slår han nemlig alle, man må bruke andre metoder. Utfrysing og usynliggjøring. Hersketeknikkene til venstresiden er vel utprøvd og ofte benyttet, vi vet hvor vi har dem.

Så vi får bla opp selv, vi som mener at document.no er nettets viktigste blogg. Det har jeg gjort.

Konrad
11 years ago

Nei, Rustad er bare middelmådig, viktig er han iallefall ikke.

Det er i seg selv ikke noe kvalitetstegn at man er «kontroversiell» eller «politisk ukorrekt».

Francesco
Francesco
11 years ago

@Konrad – document.no er suverent den best besøkte bloggen i relasjon til alle de andre som fikk tildelt midler – faktisk godt over 10 ganger flere lesere for samtlige, inklusive denne bloggen. I tillegg har Rustad en glitrende språkføring, det er ikke mange som kan måle seg med han, selv ikke de beste i MSM. 3,5 minutter (altfor mye) på din blogg kan oppsummeres med 1 – ett ord – «VENSTREPJATT» – her har vi forklaringen på din «middelmådighet». Det er nok derfor document har 45 besøk for hvert av ditt 1 – følge trafikkmaskinen alexa.com. Da spiller det heldigvis… Read more »

Francesco
Francesco
11 years ago

Mange takk for tilbakemelding – Pleym ! Det du sier i din første setning er ganske riktig observert, og det er egentlig ganske trist. At det å stille litt skarpe spørsmålstegn ved integrering av innvandrere, helhjertet støtte det eneste demokrati i ett hav av diktaturer og terrorelementer – bare for å nevne noe, medfører at man må opptre inkognito er jo en skandale i etthvert demokrati. Jeg i min stilling tar i alle fall ikke sjansen, og skulle du søke jobb i dag blir du jo googlet. Treffer de deg under fullt navn med meninger som ikke er helt PK… Read more »

Hummer-kanari
11 years ago

Rustad middelmådig, vel vis meg så en som er bedre! Det var faktisk en så latterlig påstand at den nesten var morsom. Men selvsagt, ikke alle kan tillegge en motstander noen gode egenskaper, ikke en gang når man så tydelig har gjort seg fortjent til det. Og det sier vel da mest om deg Konrad. Klart Rustad er viktig, han er utrolig viktig for oss som ikke har noen annen, der dere har flust å velge i, med pressestøtte og penger i strie strømmer, og jammen er jeg glad for at den ene vi har er av så god kvalitet!… Read more »

Fra arkivet