Ukategorisert

Kim Jong-il, en god leder?

Bjørnar Simonsen mener diktatoren er en god leder, ifølge TV2.no.

TV2 har intervjuet mannen som er villig til å dø for regimet i Nord-Korea. Et spesielt innslag fordi Simonsen beundrer et regime som nekter befolkningen de fleste friheter og eiendomsrettigheter.

Han trekker fren skattefinansiert helsetjenester, skattefinansiert bolig og skattefinansiert utdanning som et gode for befolkningen. Bjørnar Simonsen bruker ordet fri, men Liberaleren omskriver dette til skattefinansiert.

Den som mener Kim Jong-il er en god leder, har blitt hjernevasket. Enkelt og greit!

Etter fotball-VM i Sør-Afrika ble landslaget til Kim Jong-il ydmyket i seks timer, ifølge VG. Dette var visst en mild straff. God leder? Neppe!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Johnsen
Johnsen
11 years ago

Har denne mannen livets rett her i Norge? Jeg mener med det er han velkommen tilbake til Norge som norsk statsborger osv?

Jeg ser på denne mannens jobb like problematisk som jeg ser på at nordmenn reiser og verver seg til den Israelske hæren.

Begge deler burde gjøres ulovlig i henhold til norsk lov.

Mao, tjener man en fremmed makt burde man miste enten norsk statsborgerskap eller retten til å få innpass i landet for resten av livet.

Er det urimelig, selv ut ifra et liberalistisk ståsted? Jeg synes ikke det.

IvarE
IvarE
11 years ago

@Johnsen:
Selv om vi nok kan være enige om at mannen er «sprøyte gal», så ser jeg på det som et større problem at du vil frata ham statsborgerskap på grunn av hans meninger, eller at du vil nekte noen retten til å ta beslutninger om eget liv, deriblandt det å verve seg i en fremmed makts tjeneste.

Så JA! Jeg ville si at det er yttest urimelig!

Fra arkivet