Ukategorisert

Velkommen tilbake til politikken

Per Arne Olsen er heldigvis tilbake i politikken, etter at politiet har henlagt den såkalte Jarlsø-saken.

–Det føles godt at politiet er helt enige med meg. Jeg er glad for at det nå endelig kan settes punktum for denne saken. Jeg har hele tiden vært sikker på at dette ville bli konklusjonen, men det er selvsagt godt å få det bekreftet, sier Per Arne Olsen til frp.no.

Olsen har vært åpen om hele prosessen, og la blant annet ut en redegjørelse på egen blogg i oktober 2010.

Lærdommen fra denne saken, er at borgerne ikke bør ta alt som kommer fra journalister som sannhet. Mange journalister er venstrevridde, og vinkler saker ut fra politisk ståsted.

Per Arne Olsen, velkommen tilbake til politisk arbeid!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
politik suger
11 years ago

stopp alle reglene deres dere utsletter morro og stoppper all lyst på og finne på ting. dere er all grunn til kriminalitet, dere setter regler for alt alt man gjør er kriminelt, politik er en organisjon som reprensenterer adolf hitler!. det eneste man skal gjøre her i verden er og sove spitse og jobbe hardt! og alt annet kan man drite i skjønner jeg, jeg er heller krimminel en og legge meg til deres onskap! stygge jævler! og da mener jeg alle politikere alt som har med politik og gjøre! før hadde folk det bra forhold til nå!!

Fra arkivet