Notiser

Åkesson på vippen om DLD

Sverige skulle innført datalagringsdirektivet for to år siden, og får skyhøye bøter skriver digi.no. Sverigedemokratene er for DLD, men truer med å stemme med opposisjonen og skaffe flertall mot innføring. Sverigedemokratene krever at Reinfeldt-regjeringen aksepterer flere krav fra SD – blant annet om at data kun skal lagres i Sverige. Les mer her.

0 0 vurderinger
Vurdering
2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Øyvind Sæther
10 years ago

Her i Sverige er dette med DLD noe mindre viktig enn det er i Norge av en enkel grunn: Vi har allerede så totalt overvåkning at DLD knapt spiller noen rolle fra eller til. I Norge vil DLD endre bildet i langt større grad enn det vil gjøre det i Sverige. Tenk litt på dette: Ved lov må ALLE som tilbyr kommunikasjon som krysser landegrensen kjøre denne kommunikasjonen gjennom FRA slik at de kan overvåke den. Ja, her i Sverige overvåker de ALL kommunikasjon som krysser landegrensen! Internett, telefon, alt. Tradisjonelle brev på papir, som sendes gjennom postverket, er nå… Read more »

Fra arkivet