Notiser

Protesterer mot “systematisk masseovervåking”

Stavanger Aftenblad omtaler overleveringen av flere tusen underskrifter mot innføring av datalagringsdirektivet til Stortinget kl 1210 idag. Avisen skriver i den forbindelse om hvor glade Ap ble da Høyre sa ja til DLD, for til da var AP “hittil var det eneste partiet på Stortinget som ønsket å innføre systematisk massovervåking av hele den norske befolkningen.” Tipper både Ap og Høyre er glade for at Stavanger Aftenblad tar bladet fra munnen i sin korte og fyndige beskrivelse av DLDs konsekvenser. Les artikkelen her.

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
10 years ago

[…] Aftenblad har kalt Høyre og Aps holdning for systematisk masseovervåking av hele den norske befolkningen. Passende karakteristikk. Kategori(er): Arrangementer, Overvåking, Partier og organisasjoner, […]

Fra Liberalerens arkiv