Ukategorisert

En sterk historie fra Ditlev Madsen

Ditlev Madsen har brukt anabole steroider. Han forteller en sterk historie på en video som er publisert på YouTube.com.

Fortellingen til dansknorske Madsen er god reklame hvorfor idrettsutøvere og andre ikke bør misbruke preparater. Likevel forsvarer mange liberalister, inkludert Liberaleren, eiendomsretten til egen kropp og dermed friheten til å putte hva som helst i kroppen. Frihet til å gjøre dumme handlinger er ikke en oppfordring til å gjøre noe dumt. Misbruk vil som regel alltid være skadelig.

Ditlev Madsen ble født i Norge, men har norsk mor og dansk far. Det meste av livet har han bodd i Danmark. I 13 år misbrukte han anabole steroider. Misbruket kostet ham 450 000 kroner. Prisen i ettertid er umulig å måle i kroner og øre.

For tiden holder Madsen foredrag om doping.

Mest lest

Arrangementer