Ukategorisert

Kandidat i høst? Store muligheter med TV2s Velgerguiden

TV2 lanserte idag Velgerguiden, der samtlige kandidater ved høstens kommune- og fylkestingsvalg har muligheten til å lage en profil om seg selv. Ja, profilen er der. Det er bare å benytte den. Velgerguiden gir kandidater, velgere, og medier flotte muligheter.

Kandidatene og partiene får mulighet til å profilere seg selv og kommunisere direkte med velgerne. Velgerne kan bli bedre kjent med hver eneste kandidat. Og kanskje gir dét mulighet for flere kumuleringer og slengere ved høstens valg. Mediene kan finne interessante kandidater å se nærmere på, temaer å ta opp – eller dialoger mellom velgere og kandidater som fortjener et bredere publikum.

Nesten 60 000 nominerte kandidater til høstens valg bør benytte sommeren til å oppdatere profilen de har fått en mulighet til å benytte – og tenke grundig i gjennom hvordan de skal bruke denne kanalen for kommunikasjon og profilering. Vi vil garantert få se en synergieffekt mellom TV2s Velgerguiden, Facebookprofiler og -sider, Twitter, partienes hjemmesider, og kandidatenes egne blogger. De nye mediene – de sosiale – kan ta enda noen steg opp på stigen sammenlignet med tidligere valg.

Spennende!

Mest lest

Arrangementer