Ukategorisert

Ikke alle i Ap er som Stoltenberg

Thorbjørn Jungård er tredjekandidat for Finnmark Arbeiderparti. Han er ufin på Facebook.com.

Finnmark Dagblad var oppmerksom da Jungård oppdaterte Facebook-veggen på torsdag. Ap-kandidaten drar den politiske debatten ned i søla med kommentaren «Ikke alle tidligere medlemmer av Fremskrittspartiet har sprengt Oslo sentrum i lufta men alle som har gjort det i år har vært medlemmer av Fremskrittspartiet».

Meningen bak oppdateringen er å koble Anders Behring Breivik til Fremskrittspartiet, en kobling partiledelsen i Arbeiderpartiet prisverdig nok ikke har brukt selv om Breivik har vært medlem av FpU.

Den som er tredjekandidat for Finnmark Arbeiderparti er en sentral politiker. En sentral fylkespolitiker i landets største parti, har en visse forventninger til i forhold til ordbruk. Thorbjørn Jungård strøk med glans.

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami