Ukategorisert

Ikke alle i Ap er som Stoltenberg

Thorbjørn Jungård er tredjekandidat for Finnmark Arbeiderparti. Han er ufin på Facebook.com.

Finnmark Dagblad var oppmerksom da Jungård oppdaterte Facebook-veggen på torsdag. Ap-kandidaten drar den politiske debatten ned i søla med kommentaren «Ikke alle tidligere medlemmer av Fremskrittspartiet har sprengt Oslo sentrum i lufta men alle som har gjort det i år har vært medlemmer av Fremskrittspartiet».

Meningen bak oppdateringen er å koble Anders Behring Breivik til Fremskrittspartiet, en kobling partiledelsen i Arbeiderpartiet prisverdig nok ikke har brukt selv om Breivik har vært medlem av FpU.

Den som er tredjekandidat for Finnmark Arbeiderparti er en sentral politiker. En sentral fylkespolitiker i landets største parti, har en visse forventninger til i forhold til ordbruk. Thorbjørn Jungård strøk med glans.

0 0 vurderinger
Vurdering
8 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
9 years ago

Ufin ja, men er ikke dette en parafrasering av Carl I Hagens “alle terrorister er muslimer”?

Torbjørn Sølsnæs
9 years ago

Som (nesten) alltid enig med Liberaleren, men dersom en er opptatt av hva såkalte fylkestopper sier, så tror jeg dessverre ikke FrP heller skal kan gå helt i ellevill forsvarsposisjon – til det har det vært litt for mange rare utsagn. Når det er sagt: Det Ap.typen sier kan jo forholdsvis lett repliseres. Arne Treholt var f.eks. fremdeles Ap-medlem da han ble tatt for spionasje. ABB var ikke medlem i FpU da han begikk sine handlinger.

Å generalisere ut fra dette er selvsagt helt høl i huet.

Kjetil Fjell
Kjetil Fjell
9 years ago

Er ikke dette et forsøk på å vise det absurde i Hagen og Jensens nesten alle terrorister er muslimer utsagn, snarere enn et forsøk på å knytte FRP til ABB?

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
9 years ago

Må henge meg på Konrad og Kjetil Fjell, her – poenget er vel å vise det absurde i CIHs utsagn om at ‘Ikke alle muslimer er terrorister, men nesten alle terrorister er muslimer’ – ikke å knytte FrP til hendelsene på Utøya og i Regjeringskvartalet.

Gullstandard
9 years ago

Men Hagens utsagn er desverre ikke så tullete: http://www.minervanett.no/2011/08/16/er-de-fleste-terrorister-muslimer/

Gullstandard
9 years ago

Jo, en viss tolkning av Islam dreper. Hvor utbredt er denne tolkningen ? Vanskelig å si, men en av dens representanter på Blindern fortalt Ole Martin at han fortjente å bli hengt,fordi han var homofil.
Osv..

Fra Liberalerens arkiv