Ukategorisert

Ikke alle i Ap er som Stoltenberg

Thorbjørn Jungård er tredjekandidat for Finnmark Arbeiderparti. Han er ufin på Facebook.com.

Finnmark Dagblad var oppmerksom da Jungård oppdaterte Facebook-veggen på torsdag. Ap-kandidaten drar den politiske debatten ned i søla med kommentaren «Ikke alle tidligere medlemmer av Fremskrittspartiet har sprengt Oslo sentrum i lufta men alle som har gjort det i år har vært medlemmer av Fremskrittspartiet».

Meningen bak oppdateringen er å koble Anders Behring Breivik til Fremskrittspartiet, en kobling partiledelsen i Arbeiderpartiet prisverdig nok ikke har brukt selv om Breivik har vært medlem av FpU.

Den som er tredjekandidat for Finnmark Arbeiderparti er en sentral politiker. En sentral fylkespolitiker i landets største parti, har en visse forventninger til i forhold til ordbruk. Thorbjørn Jungård strøk med glans.

8 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
10 years ago

Ufin ja, men er ikke dette en parafrasering av Carl I Hagens «alle terrorister er muslimer»?

Torbjørn Sølsnæs
10 years ago

Som (nesten) alltid enig med Liberaleren, men dersom en er opptatt av hva såkalte fylkestopper sier, så tror jeg dessverre ikke FrP heller skal kan gå helt i ellevill forsvarsposisjon – til det har det vært litt for mange rare utsagn. Når det er sagt: Det Ap.typen sier kan jo forholdsvis lett repliseres. Arne Treholt var f.eks. fremdeles Ap-medlem da han ble tatt for spionasje. ABB var ikke medlem i FpU da han begikk sine handlinger.

Å generalisere ut fra dette er selvsagt helt høl i huet.

Kjetil Fjell
Kjetil Fjell
10 years ago

Er ikke dette et forsøk på å vise det absurde i Hagen og Jensens nesten alle terrorister er muslimer utsagn, snarere enn et forsøk på å knytte FRP til ABB?

Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
10 years ago

Må henge meg på Konrad og Kjetil Fjell, her – poenget er vel å vise det absurde i CIHs utsagn om at ‘Ikke alle muslimer er terrorister, men nesten alle terrorister er muslimer’ – ikke å knytte FrP til hendelsene på Utøya og i Regjeringskvartalet.

Gullstandard
10 years ago

Men Hagens utsagn er desverre ikke så tullete: http://www.minervanett.no/2011/08/16/er-de-fleste-terrorister-muslimer/

Gullstandard
10 years ago

Jo, en viss tolkning av Islam dreper. Hvor utbredt er denne tolkningen ? Vanskelig å si, men en av dens representanter på Blindern fortalt Ole Martin at han fortjente å bli hengt,fordi han var homofil.
Osv..

Fra arkivet