Ukategorisert

Lysglimt stemmer DLF

Hans Jørgen Lysglimt, tidligere leder i det som var FRIdemokratene, har bestemt seg for å stemme på Det Liberale Folkepartiet.

I en video som er publisert på YouTube.com, forklarer liberalisten Lysglimt sin egen stemmegivning. Han bruker mye tid i videoen på det som blir kalt slengere, altså stemmer til kandidater som er oppført på andre lister.

Personer som velger å gi slengere, må huske at dette tapper partilisten for personstemmer. For Det Liberale Folkepartiet, som er et veldig lite parti, er det ikke en fordel at sympatisørene bruker partilisten til å føre opp kandidater fra andre partier.

Fra arkivet

Arrangementer

  • Mont Pelerin Society - Oslo 2022
    • 04/10/2022 - 08/10/2022
    • Oslo
  • LibertyCon 2022
    • 14/10/2022 - 15/10/2022
    • Miami