Notiser

Ole Bernt Wang; snart «aktivt utmeldt» – og innvalgt?

Ifølge Nettavisen, Varden og Telemarksavisa anbefaler FrPs listekandidat Ole Bernt Wang i Porsgrunn velgerne om ikke å stemme på partiet – selv om han innestår for politikken og programmet. Han mener det er en maktkonsentrasjon i partiet lokalt. Den type utfall mot eget parti fører i FrP raskt til at man blir ekskludert – eller ansett som «aktivt utmeldt». Men det er for sent å endre listen. FrP-velgerne kan ikke stryke ham – men andre partiers velgere kan gi ham en «slenger», det vil si å føre ham opp på stemmeseddelen til det partiet man selv stemmer på. Dermed kan man sørge for at Wang kommer inn i bystyret på FrPs kvote, selv om han skulle bli kastet ut av partiet før valgdagen.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Bernt Wang
Ole Bernt Wang
10 years ago

Utdrag fra leserinnlegget mitt: Fremskrittspartiet lokalt lider under et demokratisk underskudd! Det er nesten ingen aktive medlemmer igjen. 20 aktive personer (20 stemmeberettigede på de siste 2 årsmøter) i en by med 35000 innbyggere og 4500 Frp velgere, sier vel sitt. 20 strekker ikke til for å dekke opp 13 bystyrerepresentanter, 7 vararepresentanter, 8 styremedlemmer og 3 varamedlemmer. Tallenes tale er klare, 20 mennesker til å fylle opp 31 roller går ikke i hop. Løsningen er selvsagt å gjenbruke noen individer, men det er jo svært uheldig da styret skal være ankeinstans for bystyregruppen, og bukken settes til å passe… Read more »

Fra arkivet