Notiser

Forelegg på 25 000 kroner

Bård Hoksrud har fått et forelegg på 25 000 kroner. Stortingsmannen sier til VG at han trolig kommer til å vedta forelegget.

Mine damer og herrer; saken som har herjet Norge det siste døgnet ender med et forelegg. Saken er blåst helt ut av proposisjoner fra mange av dem som har vært involvert i oppslagene og i debatten. Bård Hoksrud trakk seg altfor tidlig fra valgte verv i FrP, og Fremskrittspartiet burde innsette han igjen uten stor debatt.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
10 years ago

[…] Arbeiderpartiets Einar Madsen overtar som ordfører i Eidsvoll. Avtroppende ordfører Terje Teslo (SP) degraderes til varaordfører, ifølge EUB og RB. Senterpartiet satt på vippen, og selv om partiet mistet 1/3 av velgerne krevet de å få beholde ordføreren. Venstre sier i en pressemelding at SP må ta ansvaret for å velge rødgrønt samarbeid. Forelegg på 25 000 kroner […]

Fra arkivet