Ukategorisert

Ulike reaksjoner i FrP

Det er ulike reaksjoner i Fremskrittspartiet på TV2-saken om Bård Hoksrud.

Noen i partiet fordømmer handlingen, mens andre sier at Hoksrud kun har inngått en helt frivillig avtale med en kvinne. Det siste er helt korrekt, og det er fullstendig bak mål at det er ulovlig å inngå frivillige avtaler. Flere Liberaleren har snakket med påpeker også det meningsløse med at norsk lov gjelder i utlandet. Land som tillater kjøp og salg av sex, godtar at voksne mennesker inngår frivillige avtaler.

Felles for alle Liberaleren har kontaktet i Fremskrittspartiet i dag, er at de mener Hoksrud ikke skal ekskluderes fra partiet. Det bør være en trøst for partisliteren Bård Hoksrud på en ellers vanskelig dag.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Odd Erling N. Eriksen
Odd Erling N. Eriksen
10 years ago

Noen(tm) i FpU må da hate Bård Hoksrud dypt og inderlig siden TV2 angivelig skal ha fått et tips i forkant om at det kunne være gunstig å følge med på hva Hoksrud foretok seg under Latvia-turen; dette er en vinkling jeg skulle ønske media hadde kikket mer på. Her er man i full gang med å begå karakterdrap på en person som på utenlandstur har inngått en avtale som er fullt lovlig i landet han oppholdt seg i – og ingen, ingen medier har så langt jeg har fått med meg stilt seg spørsmålet ‘Cui bono?’ At TV2 etter… Read more »

Fra arkivet