Ukategorisert

Umulig å vite om lovbrudd har skjedd

Om Bård Hoksrud virkelig har brutt norsk lov, er det kun Hoksrud som vet. Det kan være at TV2 har satt i gang en kampanje mot en mann som ikke har gjort noe ulovlig i henhold til norsk lov.

Dagbladet har snakket med den samme kvinnen som var sammen med Bård Hoksrud i Riga. Til avisen sier hun at det ikke var kjønnslig omgang.. Til Dagbladet sier Hoksrud at han fikk massasje over hele kroppen.

Loven som trådte i kraft 1. januar 2009, skal ramme personer som skaffer seg seksuell omgang eller handling mot vederlag. Med seksuell omgang menes for eksempel samleie, fysisk berøring mellom blottede kjønnsdeler, ensidig eller gjensidig masturbasjon. Seksuell handling kan også være beføling av en annens kjønnsorganer eller bryster.

Massasje over hele kroppen kan bety at kjønnsorgan blir berørt, men det betyr ikke at det er tenkt som seksuell tilfredsstillelse.

Var saken mot Bård Hoksrud håpløs fra før av, har den blitt enda verre etter at Dagbladet har vært på hos kvinnen i Riga. Stakkars, stakkars Bård Hoksrud og hans familie.

Mest lest

Arrangementer