Notiser

Dagens beste?

Overskriften «Liberalisten Ron Paul seiler opp», på ABC Nyheter, er herlig. Det er deilig å se liberalister gjør det godt i politikk. Om Ron Paul blir den republikanske presidentkandidaten er langt fra sikkert. Likevel; viktig å nyte de gode øyeblikkene.

Alle som er interessert i presidentkampen, bør følge Jan Arild Snoen på Twitter.com. PS: Trenger ikke være registrert for å følge personer på dette nettsamfunnet.

6 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Herman
Herman
10 years ago

I USA regnes Ron Paul som den mest konservative kandidaten. Han regnes faktisk som den mest konservative i hele Kongressen. Håper han vinner, han ville vært en fantastisk president for USA. Jeg liker spesielt at han vil avslutte alle krigene USA er med i, legge ned alle militærbasene i utlandet, legge ned Federal Reserve, stanse alle pengeoverføringer til utlandet inkludert FN, sperre grensa mot Mexico, fjerne inntektsskatten og avvikle velferdsstaten. Fantastisk fyr! Når han snakket om å legalisere all narkotika og avslutte krigen mot narkotika var jeg litt skeptisk, men jeg må innrømme at han har mange gode poenger også… Read more »

Herman
Herman
10 years ago

Kongressens mest konservative politiker forklarer hvorfor han vil legalisere heroin.

http://www.youtube.com/watch?v=EupRuxwuMLE

I USA er alt mulig.

Herman
Herman
10 years ago

Paul forklarer til Fox News hvorfor han er den mest konservative kandidaten. Ingen i USA protesterer nok på det.

Herman
Herman
10 years ago

Andre spenstige ting med Ron Paul er at han vil kutte det føderale budsjettet med 1 trillion dollar første året som president og fjerne hele gjelda i løpet av 4 år. Han vil også fjerne Patriot Act, legge ned Guantanmo på øyeblikket og gå tilbake til gullstandarden fra 1971.

Han vil også tilby Iran vennskap og forhandlinger, ikke bombe dem tilbake til steinalderen slik som de neoconservative og demokratene med Obama i spissen ønsker.

Han vil også nekte å ta i mot mer lønn som president enn det en gjennomsnittlig industriarbeider tjener, altså rundt 34 000 dollar.

Pleym
Pleym
10 years ago

Jeg vil ikke kalle dette konservativt, men snarere nokså radikalt (i betydningen store endringer på kort tid).

HøgeNord
HøgeNord
10 years ago

John Hawkins mener at Ron Paul blir aldri valgt til president selv om han skulle vinne nominasjonen: http://townhall.com/columnists/johnhawkins/2011/12/20/why_ron_paul_can_never_be_president_in_12_quotes/page/full/

Fra arkivet