Ukategorisert

Dagbladet blir avkledd

Dagbladet er ikke alltid like efterrettelig. På kort tid har avisen hatt to faktafeil om Venstre. Avisen har skrevet om bråket i Stortingets 22.julikomité. Dét er bra. Men presisjonsnivået kunne vært bedre.

Regjeringspartiene anklager FrP og Venstre for å ville slå politisk mynt på tragedien 22.juli. Ifølge avisen er stemningen i komiteen langt bedre når Venstres leder Trine Skei Grande ikke møter, men er erstattet av Borghild Tenden (stort.rep. fra Akershus). Det er bare det at Tenden ikke har møterett i komiteen..

I tillegg skrev Dagbladet i lederartikkelen (!) at Venstre var «avmeldt» i debatten om oljemeldingen i Stortinget. Men den samme Borghild Tenden som ikke møter i 22.julikomiteen skriver i Dagbladet idag at hun holdt partiets hovedinnlegg i debatten om oljemeldingen. Så hvor var Dagbladet? Ikke i presselosjen. Dagbladet innmeldte Tenden i 22.julikomiteen, og avmeldte partiet i debatten om oljemeldingen. Mens Tenden har avkledt Dagbladets faktafeil. På s. 58 i dagens avis.

Mest lest

Arrangementer