Ukategorisert

Manifestdebatt: FpU vil legalisere narkotika

Det blir debatt om manifestet til Fremskrittspartiets Ungdom, men forhåpentligvis blir fokuset på debatten at manifestkomiteen ikke går langt nok. FpUerne går noen spennende måneder i møte.

Det er et manifestforslag i god FpU-ånd, men etter det Liberaleren erfarer vil det komme endringsforslag fra flere fylkeslag. Det viktigste er at manifestkomiteen har sendt ut et forslag med legalisering av cannabis og andre lettere stoffer, et forslag som er på sin plass. FpU imøtekommer Unge Venstre i narkotikapolitikken og lanserer en politikk som er mer i tråd med eiendomsretten til egen kropp. Narkotikaspørsmålet er et spørsmål om frihet, men frihet gir mange fordeler. Blant annet å regulere markedet, altså bekjempe organisert kriminalitet.

Det er viktig at FpUere som har sterke meninger om politikk, benytter prosessen godt. Det er nå grunnlaget for den neste perioden i ungdomsorganisasjonen blir lagt.

Prosessen
Fpu.no har manifestkomiteen publisert tidsplanen for arbeidet. Første høringsrunde er fra 11. til 25. januar. Andre høringsrunde er fra 1. til 15. februar. Komiteen regner med å avgi endelig innstilling senest 26. februar.

Lykke til FpUere og husk; frihet er populært! (Ron Paul)

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer