Notiser

Singapore hindrer deltagelse på Oslo Freedom Forum

Aftenposten skriver at opposisjonspolitiker Chee Soon Juan fra Singapore nektes utreise fra landet, for å delta på Oslo Freedom Forum. OFF arrangeres i år for fjerde gang, 07. – 09.mai. Human Rights Foundation, som står bak OFF, har skrevet brev til regjeringen i Singapore og appellert om at Chee Soon Juan får delta.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Fra Karl Marx til Mont PèlerinFra Karl Marx til Mont Pèlerin
    Etter et lengre opphold i Russland etter revolusjonen, begynte illusjonene til leninisten Max Eastman å rakne. Senere i livet endte han opp som frimarkedstilhenger og markant kritiker av kollektivistiske ideologier.
  • Må demokrati forsvares?Må demokrati forsvares?
    Mathilde Fasting har skrevet bok om demokrati og statsviteren Francis Fukuyama.
  • En inni hampen stor feilEn inni hampen stor feil
    Føleri, antagelser, skråsikkerhet og dogmatisme - kan det være politikerne ikke alltid baserer beslutningene sine på kunnskap?