Ukategorisert

Takker nei til ny nominasjon

André Oktay Dahl er en populær Høyre-politiker som har takket nei til en ny periode på Stortinget.

På egen Facebook-vegg begrunner Dahl beskjeden han har gitt nominasjonskomiteen i Akershus Høyre.

«Når man ikke er sikker på at man vil binde seg i 4+1 år til bør man svare nei. Og det har jeg gjort til nominasjonskomiteen i Akershus Høyre. Det vil bli en ære å ha fått representert partiet i tolv år på Stortinget. Jeg håper man finner dyktige og motiverte kandidater til et viktig valg i 2013. Og håper at det er plass til en pent brukt jurist med interesse for barns rettigheter,noenlunde med tungen på rett sted, litt ulik ballast og med engasjement til å bruke det andre steder fra oktober neste år.»

At Dahl er en populær person på Stortinget, beskriver FrPs Mette Hanekamhaug på en god måte.

–Partiet Høyre og det politiske Norge mister dessverre en meget dyktig, ærlig, hardtarbeidende politiker med både hjertet og hode på rett sted. Det blir en trist dag, og du vil bli savnet.

Nulltoleranse
Skribenten er spent på to ting knyttet til André Oktay Dahl etter valget i 2013. Det ene er om han blir statsråd i en eventuell ny regjering, og det kan skje.

Det andre er om Dahl vil innrømme etter at han er ferdig med politikken, at nulltoleranse mot narkotika har vært en fiasko. Høyre endrer neppe syn i overskuelig fremtid, men det kan mannen som akkurat nå er justispolitiske talsmann gjøre. Vi venter i spenning!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer