Ukategorisert

Skjenkestopp er symbolpolitikk

Ordene kommer fra Thomas Breen, helsepolitisk talsmann i Arbeiderpartiet.

Onsdag ble det klart at Arbeiderpartiets stortingsgruppe ikke går inn for skjenkestopp klokken 02:00. Partiets stortingsgruppe ønsker å prioritere andre tiltak.

–Det har krevd en del arbeid med å få frem hva som er kjernen i problemet. Det er ikke den ene timen med tidligere skjenkestopp. Å tviholde på den, ville være symbolpolitikk, noe som hadde blitt gjort for å bare late som om vi hadde gjort noe med problemet, sier helsepolitisk talsmann Thomas Breen i Arbeiderpartiet til VG Nett.

Uttalelsen må svi for en del arbeiderpartipolitikere i byer og deler av politiet som i mange år har argumentert for kortere skjenketid. De har frontet symbolpolitikk, ifølge stortingsrepresentant Thomas Breen.

Vel talt, Breen.

Tags:

Mest lest

Arrangementer