Ukategorisert

FrP-politiker med utblåsing

Fremskrittspartiet har mange merkelige tillitsmenn. Noen av dem har ingen ting å gjøre i et såkalt liberalistisk parti.

Kjetil R. Johansen er én FrP-politiker som har offentliggjort illiberale holdninger på Facebook.com. Ifølge BT.no kom lokalpolitikeren med følgende innlegg på nettsamfunnet:

«Jeg har sagt mitt om feite kvinnfolk, men la det være helt klart, ingenting er verre enn FEITE MANNFOLK! Det er det jævligste som finnes, det oser av selvforakt og gi faen mentalitet. Feite mannfolk burde tvangsjogges hver forbanna dag! Menn har ingen unnskyldning for å være feite, det er latskap, selvforakt, ignoranse og elendige personlige egenskaper som ligger bak. DISGUSTING».

Johansen jobber som sykepleier, og er folkevalgt for Frp i Kvinnherad i Hordaland. Han står oppført som varamedlem for partiet både i kommunestyret og i to komiteer, henholdsvis helse og undervisning. Han kom inn ved det siste kommunevalget, ifølge BT.no.

Menneskene er forskjellige og FrP-politikerne bør lovprise ulikheter!

Tags:

Mest lest

Arrangementer