Ukategorisert

SP-politiker vil forby pappvin

Få formynderen Kjersti Toppe ut av Stortinget! Politikere som henne har ikke borgerne brukt for.

Denne gangen foreslår senterpartipolitikeren forbud mot kartongvin, melder Dagbladet. Argumentet hun bruker er så dumt at skribenten nekter å gjenta dumheten.

Toppe har tidligere reagert på vinspalter som en del aviser har. Hun er en formynder av verste sort og slike politikere gjør mer galt enn godt.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym
Anonym
9 years ago

De vil forby pappvin fordi det blir lettere å ta ett glass vin en gang i blant. Dette er jo paradoksalt, man skulle jo tro politikerne ønsket mindre fyll og mer fornuftig alkoholbruk. Hun kunne like gjerne tatt til orde for å forby flasker og bare la oss drikke pappvin, slik at vi ikke følte at vi måtte drikke en hel flaske av gangen. Har denne dama hjerne i det hele tatt? I flere europeiske land har de forbudt 10-pakninger med sigaretter, så tankegangen er ikke helt ny. Men den er helt på trynet uansett. Så de vil altså at… Read more »

FormynderskAmoralist
FormynderskAmoralist
9 years ago

Ja, Toppe er en formynder. Det er jeg også, og dere har ingen gode argumenter mot ikke å være det. Av rent egoistiske årsaker kan jeg veie eget behov for tilgjengelige rusmidler opp mot eget behov for å minimere ringvirkninger av rus i samfunnet rundt meg. Jo færre psykiske vrak av foreldre som slår ungene sine i fylla, jo færre som selvmedisinerer med vin til sobrilen sin, jo bedre for meg, ikke mye bedre, men litt bedre. Friheten din er ikke verdt en dritt for meg. Og enda verre, det fins ingen gode filosofiske argumenter for hvorfor den skulle være… Read more »

Gullstandard
9 years ago

Mener du at det iikke er noen gode argumenter, filosofiske or otherwise, mot å senke deg på dypt vann heller ?

Fra arkivet