Ukategorisert

Formynderen Kjersti Toppe slår til igjen

Få denne dama ut av Stortinget!

Kjersti Toppe har skrevet et leserinnlegg, et innlegg som er publisert på Senterpartiet.no. Innlegger er et angrep på Høyre og et svar til Ingjerd Schou som reagerte på regjeringens detaljstyring.

Eksemplene som går igjen i begge innleggene er alkoholpolitikk og forbudet mot bruk av solarium for unge mennesker.

Innlegget til Toppe er et makkverk, og det er mulig å irritere seg grønn over mange av poengene hun tar opp. Hun fremstiller også Høyre som et frihetsparti, noe som er fullstendig skivebom. Toppe forfekter forbudslinje og reguleringer, akkurat som om forbud har vist seg til å fungere optimalt? 🙂

Liberalister og noen høyrepolitikere ønsker grenser for politikk. Det betyr klare definerte grenser for staten/kommunene, altså politikerne, skal drive med. Alt utenfor definerte områder er privat ansvar. Ja, vi tror de fleste mennesker er i stand til å styre egne liv.

Kjersti Toppe er et helt vanlig menneske, på godt og vondt. Det er en illusjon at politikerne, som er helt ordinære mennesker, skal kunne styre våre liv bedre enn det vi selv klarer. Politikerne er ikke superkvinner eller supermenn og Senterpartiets Kjersti Toppe har ingen superkraft.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Asle Eikeland
Asle Eikeland
9 years ago

De rødgrønne politikerne vrenger på fakta og «hjernevasker» befolkningen. Solarium ble endelig satt i samme faregruppe som solen ute, salt fisk, rødvin, asbest og sigaretter. Altså overdreven solarium er like skadelig som overdreven soling ute, men gir også de samme positive sidene. Toppe sammenligner kun med asbest! Kreftforeningen laget en lureundersøkelse hvor de fortalte at solarium er ekstremt farlig og fikk derfor mange til å bli redde å svare slik de ønsket på spørreundersøkelsen. Det er ikke bare forbudsregjering vi har, men også skremselsregjering. Alt som kan være skadelig må forbys. Sist uke døde en dame av vannforgiftning etter å… Read more »

Ove Sverre Bjørdal
Ove Sverre Bjørdal
9 years ago

Du har glemt å få med at hun er mot å forby tigging.

Fra arkivet