Ukategorisert

Formynderen Kjersti Toppe slår til igjen

Få denne dama ut av Stortinget!

Kjersti Toppe har skrevet et leserinnlegg, et innlegg som er publisert på Senterpartiet.no. Innlegger er et angrep på Høyre og et svar til Ingjerd Schou som reagerte på regjeringens detaljstyring.

Eksemplene som går igjen i begge innleggene er alkoholpolitikk og forbudet mot bruk av solarium for unge mennesker.

Innlegget til Toppe er et makkverk, og det er mulig å irritere seg grønn over mange av poengene hun tar opp. Hun fremstiller også Høyre som et frihetsparti, noe som er fullstendig skivebom. Toppe forfekter forbudslinje og reguleringer, akkurat som om forbud har vist seg til å fungere optimalt? 🙂

Liberalister og noen høyrepolitikere ønsker grenser for politikk. Det betyr klare definerte grenser for staten/kommunene, altså politikerne, skal drive med. Alt utenfor definerte områder er privat ansvar. Ja, vi tror de fleste mennesker er i stand til å styre egne liv.

Kjersti Toppe er et helt vanlig menneske, på godt og vondt. Det er en illusjon at politikerne, som er helt ordinære mennesker, skal kunne styre våre liv bedre enn det vi selv klarer. Politikerne er ikke superkvinner eller supermenn og Senterpartiets Kjersti Toppe har ingen superkraft.

Tags:

Mest lest

Fra arkivet

Arrangementer

  • Ingen arrangementer