Ukategorisert

Du snakker ikke på vegne av meg, Berge!

Liberalister foretrekker kraftig skyts og god argumentasjon, istedenfor begrensninger i ytringsfriheten.

Arild Stokkan-Grande, stortingsrepresentant for Arbeiderpartiet, har et innlegg på trykk på Dagbladet.no. Det er et godt innlegg mot Eivind Berge, en mann som påstår at han driver mannskamp på sin blogg.

Selv om store deler av innlegget er en fryd å lese, bør avslutningen bekymre oss som setter ytringsfrihet svært høyt.

–Jeg tror dessuten vi trenger debatt om hvorvidt rettsvesenet gir god nok beskyttelse mot hatefulle ytringer framsatt på internett og i sosiale medier. Mye tyder på at så ikke er tilfelle, skriver Stokkan-Grande.

Det er en fordel for alle at holdninger som faktisk eksiterer kommer frem i lyset gjennom blant annet internett og sosiale medier. Det er Eivind Berges rett til å fronte ufyselige meninger som gjør at for eksempel stortingsrepresentanter kan sette skapet på plass. Det gjør Arild Stokkan-Grande i dag og det er godt å lese om politikere som tar til motmæle mot hatefulle ytringer.

Mest lest

Arrangementer