Ukategorisert

Stå frem!

Flere politikere som har brukt og bruker narkotika bør stå frem. Rett og slett for å vise at det er normale mennesker som ruser seg, og at det er mulig å bruke narkotika uten å være det som ofte blir omtalt som misbruker.

Narkotikabruken til Høyres Henning Warloe er godt kjent. I dag har Arbeiderpartiets Thor Erik Forsberg stått frem som cannabisbruker på SA.no. Begge sliter i nominasjonen til valg 2013. Eller sliter er et mildt ord.

Kjære politiker, stå frem! Det bør ikke være forskjell på alkohol og narkotika og alkoholholdige drikker er vanlig blant politikerne.

Et lite spark til politikere som bruker narkotika; hvor har dere vært i narkotikadebatten de siste årene?

Ja til legalisering av narkotika!

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
IL
IL
9 years ago

Som det fremstår i artikkelen brukte Forsberg cannabis til egenmedisinering, i stedet for å få foreskrevet antidepressiva. Reseptbelagte antidepressiva er sterke kjemiske og psykotrope medikamenter (les: rusmidler) med langt verre bivirkninger enn cannabis. Han gjorde øyensynlig noe meget fornuftig med hensyn på egen helse, skulle bare mangle at han blir straffeforfulgt! Og om det står på ressursene kan jo politiet bare henlegge noen innbruddssaker med kjent gjerningsmann…

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Jeg er ikke udelt negativ til at narkotika legaliseres. Jeg er også enig i at politikere som selv bruker disse stoffene i anstendighetens navn bør markere seg i narkotikadebatten for legalisering, og/eller stemme mot fortsatt lovforbud. Imidlertid har jeg forståelse for at nominasjonskomitèene er kritiske til å renominere personer som har begått lovbrudd, uansett hva lovbruddene består i. Stortinget er det øverste lovgivende organ i Norge, og fylkeslag som nominerer personer til den lovgivende forsamling som ikke selv lever etter de regler de vedtar, får et troverdighetsproblem. Jeg synes også det er «søtt» å se hvordan «alle» nå støtter opp… Read more »

Pleym
Pleym
9 years ago

Hva er problemet, Eivind? At det er et lovbrudd – eller hva lovbruddet består i?

For meg er et par flasker vin eller et par kg kjøtt for mye i tollen, eller sort arbeid mindre alvorlig enn drap, voldtekt, bilkjøring i ruspåvirket tilstand etc.

At noe er ulovlig betyr ikke at det bør være ulovlig.

trackback
9 years ago

[…] Erik Forsberg er stortingsrepresentant for Ap fra Østfold, og ble nylig kjent for langvarig cannabisbruk, som ifølge ham selv hadde hjulpet efter et samlivsbrudd. Som takk for ærligheten ble han ikke […]

Fra arkivet