Notiser

Nei til statlig forretningsdrift

Staten skal ikke være en næringsaktør! Trond Giske er helt sikkert ikke den første politikeren som prøver å få valgt inn «sine venner». Sirkuset rundt næringsministeren fortsetter, nå på Aftenposten.no.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
9 years ago

Nå må vi vel skille mellom to ting her. Det ene er Staten som næringsaktør, og det har det jo vært påpekt flere ganger her før er uheldig på flere måter. Men la oss si som et tankeeksperiment at det er ok at Staten sitter og styrer litt i næringslivet. Er det da lurt å la den til enhver tid sittende næringsminister behandle alle Statens aksjer som sine personlige? Trolig ikke. Det er det som er «fantastisk» med Giske. Han forsøker ikke engang å la faktiske kvalifikasjoner være involvert i beslutningsprosessen. Når argumentet hans for at han ikke har forsøkt… Read more »

Fra arkivet