Ukategorisert

Spennende forslag i Telemark FrP

Personer som har ledet gamle, gode FRIdemokratene, er i utgangspunktet frihetselskende mennesker. Kristian Norheim var organisasjonens leder i perioden 1999 – 2000.

Nominasjonskomiteen i Telemark FrP har avgitt sin innstilling til nominasjonsmøtet som blir avholdt 8. desember. Komiteen ønsker renominasjon for Bård Hoksrud. Takk og pris for det! Like spennende er det at Kristian Norheim er foreslått på 2. plass.

I FrP-sammenheng er Norheim godt kjent og respektert ettersom han har jobbet for stortingsgruppa i en årrekke og har ulike verv i FrP. Han er ikke like rabiat som for eksempel Liberalerens redaksjon, men han ønsker et samfunn med betydelig mer frihet for borgerne. Frihetselskende og hardt arbeidende politikere med prinsipper bør alltid være velkommen på Stortinget.

Forslaget fra nominasjonskomiteen:
1. Bård Andre Hoksrud
2. Kristian Norheim
3. Gry-Anette R. Amundsen
4. Thorleif Vikre
5. Kjell Grant Teigen
6. Roy Bjurholt
7. Karianne Hansen
8. Stine Margrethe Olsen
9. Alf Petter Aasmundsen
10. Esperanza Pabon Halvorsen
11. Lars Lindskog
12. Jon Pieter Flølo

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer