Ukategorisert

Tor Egil Brusevold vil ha politiske maskiner….

og de finnes ikke!

Det er fortsatt bråk om Thor Erik Forsbergs stortingskandidatur, etter at arbeiderpartirepresentanten har innrømmet bruk av cannabis. For dette fikk han en bot på 2 000 kroner. Det er politikere som har blitt straffet langt strengere enn dette, blant annet for trafikkforseelser.

Tor Egil Brusevold har varslet, ifølge SA.no, at han går av som lokallagsleder dersom Forsberg får tillit på representantskapsmøtet som blir avholdt i neste uke.

Politikere er mennesker og mennesker gjør dumme ting med ujevne mellomrom. Hva som er en dum handling vil variere etter hvem som vurderer handlingen. Dersom Tor Egil Brusevold ønsker feilfrie politikere, ønsker han et system som ikke lar seg gjennomføre. Ingen er helt uten feil, heller ikke Tor Egil Brusevold.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer