Ukategorisert

Er Liberaleren spesiell?

Jo, vi er jo det på grunn av blandingen mellom nyheter og kommentarer og på grunn av standpunktene. Men; har vi spesielle lesere?

Anonyme skribenter blir ofte kritisert for ordvalg på kommentarer som blir lagt igjen på internett. Sandra Borch, leder i Senterungdommen, er klar og tydelig på VG.

–Anonyme feiginger, sier hun samtidig som hun gir eksempler på ord som ulike signaturer har lagt igjen på hennes blogg.

Leserne på Liberaleren har hatt muligheter til å avgi kommentarer en årrekke. På mange artikler er det debatter mellom lesere. Liberaleren har naturlig nok en liberal linje når det gjelder kommentarer, men det har vært veldig få overtramp i løpet av alle disse årene. Sterke meninger ja, men sjeldent grusomt språkbruk fra våre lesere.

Til våre lesere; takk for god oppførsel! Liberale mennesker er ikke som andre mennesker!

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Anonym og stolt av det
Anonym og stolt av det
9 years ago

Takk for en god alternativ nyhetskilde gjennom alle disse årene 🙂 På tide at post-Breivik-skremselspropagandaen om anonymitet opphører spør du meg. Det er så dumt. Og det er mange positive ting med anonymitet: en friere debatt og at man kan debattere uten å måtte stå til rette for synspunktene resten av livet etter å ha blitt indeksert av Google. Folk skifter mening, og kontroversielle meninger er vanskelige i offentligheten. Men det er sundt at de prøves på en offentlig arena uansett. Da er anonymitet eneste løsningen. Det er mange negative sider ved å mislede folk til å fremstå med fullt… Read more »

Fra arkivet