Ukategorisert

Roy Steffensen på kampplass for Rogaland FrP

Liberalisten og varaordfører i Kvitsøy, Roy Steffensen ble idag enstemmig nominert på 3.plass på Rogaland FrPs valgliste til stortingsvalget 2013.

Partiet har idag fire representanter fra fylket, men oppslutningen pr dags dato tilsier at FrP får fire inn fra Rogaland i 2013. Hele stortingslisten til Rogaland FrP finner du her. Det er verdt å merke seg at FrP har to kvinner på de øverste plassene på listen. Omtale av nominasjonen i Stavanger Aftenblad.

Liberalerens lesere bør notere seg denne omtalen av Steffensen i Stavanger Aftenblads artikkel om nominasjonen:

«Ingen over, ingen ved siden

Ingen utfordret Roy Steffensen som fikk 83 stemmer og 3. plassen på lista. Steffensen som er varaordfører på Kvitsøy og også rådgiver i halv stilling for Tore Kallevig i Stavanger Frp, beskriver seg selv som en klassisk liberalist. Minst mulig reguleringer, og bekjempelse av skatter og avgifter er hans politiske valgspråk.

Etter applausen å dømme, er Steffensen i ferd med å erobre den ledige plassen etter Ketil Solvik-Olsen som Rogaland Frps første-elsker. I pausene var det Steffensen som var mest omsvermet og Aftenbladet fikk påfallende mange oppfordringer om å «skrive pent om Roy».»

Roy Steffensen er blant de lokalpolitikerne som omtales oftest på Liberaleren, bare sjekke søket på hans navn på Liberaleren her.

Kjenner vi ham rett, blir det mer omtale hos oss fremover mot valget!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer