Ukategorisert

Venstre ble først ferdig

Det er noen fantastiske Venstre-kandidater som stiller til valg i 2013.

Venstre er ferdig med nominasjonen. Alle kandidatene er på plass, og programarbeidet pågår for fullt. Gjennomsnittsalderen på førstekandidatene er 42 år. Venstre blir trolig det eneste partiet med to toppkandidater med flerkulturell bakgrunn og det er viktig ettersom Norge er et flerkulturelt samfunn. En tredjedel av førstekandidatene er kvinner.

Sveinung Rotevatn, leder i Unge Venstre, topper listen i Sogn og Fjordane. Bortsett fra skattesaker, kunne han ha skrevet veldig mange av Liberalerens artikler. Det sier litt om hvor liberal Rotevatn er. Sveinung Rotevatn må være én av valgets mest spennende kandidater!

På nettstedet Venstre.no er det mer informasjon om resultatene fra Venstres nominasjonsprosess.

Mest lest

Arrangementer