Ukategorisert

Herlig av Olav Thon

Artikkelen på VG.no kan vi kommentere med mange innfallsvinkler, men det viktigste er fokuset på skatt og hvor urettferdige skatteordninger Norge har.

At Olav Thon bruker sin status på skatt, er beundringsverdig. Han har penger nok, og kunne gitt blaffen i debatten om norsk skattepolitikk. Takk og pris; han bryr seg om skattepolitikk og han trekker fram et glimrende eksempel som viser for et skrekkelig dårlig system det politiske flertallet har bygget opp.

–Formuesskatten gjør at jeg av en inntekt på 78 millioner kroner i 2011 betalte 139 millioner i skatt. Det synes jeg er i drøyeste laget. Jeg har råd til det, så det er ikke så farlig for meg, men jeg synes det godt viser urimeligheten med formuesskatten, sier 89-åringen engasjert til VG.

Det er slike eksempel som kan få politikerne til å endre på ordninger som er ulogiske!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer