Notiser

Rotevatn – liberalistisk agent?

Ifølge Vårt Land er Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn en aktivist som skal lede Venstre i en ny retning: «Nordfjordingen har funnet ut at unge menn i de store byene er en interessant målgruppe. For å tekkes disse, legges det opp til en gjennomført liberalistisk linje.» Les kommentaren her.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
9 years ago

Og bra er det.

Andy
Andy
9 years ago

Egentlig litt skremmende at en redaktør (selv om han er så åndelig formørket at han heier på Krf :-)) kan få seg til å mene at andre syn kun er der for å «tekkes nye velgergrupper». Underforstått at hans eget partis syn selvfølgelig ikke er det.

Pleym
Pleym
9 years ago

Enig, Andy. Nå har ikke vi lenket til Rotevatns svar ennå. Men han har gitt Vårt Land-oppslaget et tilsvar.

Jeg må innrømme at tosiders oppslaget i Vårt Land igår var flott. Men for de som ønsker litt motvekt mot det kristelige fyrtårnets liberalisme-paranoia bør lese Jan Arild Snoens kommentar til Venstres programutkast i Minerva.

Anonym
Anonym
9 years ago

Her er lenken til tilsvaret: http://www.verdidebatt.no/debatt/cat2/subcat2/thread356337/ Sjefredaktøren fremstår som gammeldags og fordomsfull når han sier at Rotevatn ikke er sosialliberal. Jeg skjønner ikke helt hva som ikke er så ikke-sosialistisk med «ja til surrogati, sex-kjøp, organisert pokerspill, liberalisering av narkotikapolitikken og fjerning av statlige skjenketider». Sosialisme handler om å omfordele goder for å jevne ut folks økonomi og hjelpe de som har det vanskelig. Kan ikke se at Rotevatn eller Unge Venstre har sagt de er mot dette. Å være for surrogati, lovlig sexkjøp, regulert cannabispolitikk og heroinforeskriving eller mer liberale skjenketider har ingen ting med å ikke være sosialliberale… Read more »

Fra arkivet