Ukategorisert

Carl I Hagen med en utblåsing

Den forrige partiformannen fyrer løs mot eget parti på Facebook.com.

Han har postet følgende innlegg:
«Sitter i sjokk etter å sett NRK 1 Debatten om asyl- og innvandringspolitikken. Det ble sagt fra den SV-vennlige programleder Erik Wold 4 ganger at FrP hadde takket nei til å delta i debatten.
Hva i all verden er det som skjer? Det har så vidt jeg vet aldri skjedd før at FrP ikke har våget å delta. Tvert om vi har kjempet for deltagelse i alle direkdebatter hvor vi ikke kunne klippes istykker.
Det å si nei til å delta i en debatt i et viktig tema er helt uhørt og det skal jeg sjekke opp imorgen den dag.
Det at FrPs bystyregruppe i Bergen har «driti på draget» med å være med på et enstemmig bystyrevedtak er til å grine av, men at partiet sentralt har skygget banen er helt ubegripelig og utilgivelig hvis det er riktig.
Hvorfor skal vi da stemme FrP hvis partiet til en slik grad er inne i det gode selskap uten egne meninger og uten meningers mot?»

I debatten under innlegget får han mange svar, blant annet fra Morten Myksvoll. Han mener Carl I Hagen bør sjekke bystyrets vedtak før han fyrer løs med «driti på draget». Myksvoll skriver videre at han trodde Carl I Hagen visste en sjekker ut med partikolleger før en skjeller de ut offentlig. Det er det første vi lærer på kurs, legger Myksvoll til.

Carl I Hagen skaper fortsatt debatter i Fremskrittspartiet! Nå med sosiale medier som arena!

Det beste poenget Hagen har, og det gjelder i mange saker, er at FrP må være FrP selv om partiet er regjeringskåt for tiden.

Mest lest

Arrangementer