Ukategorisert

Skjeller ut et forbud som Høyre støtter

Unge Høyre vil oppheve forbudet mot poker.

Høyre er og har vært en sinke i spillpolitikk. Det er nesten ingen ting som skiller Høyre-politikere og de rødgrønne partiene når det gjelder spill. Høyre støttet Norsk Tippings monopol og Høyre støtter forbudet mot poker i Norge, til tross for alle ulempene den norske spillpolitikken medfører for borgerne.

Nå mener Unge Høyre at tiden er moden for å liberalisere regelverket. Ungdomspartiet ønsker å legalisere poker.

–Den eneste løsningen er åpenbart å fjerne det latterlige pokerforbudet, sier leder Paul Joakim Sandøy i Unge Høyre til Nettavisen NA24.

Årsaken til at Unge Høyre nå fronter legalisering på en offensiv måte, er at det har vært fokus på mafiavirksomhet den siste tiden. Det er synd at det må stygge avsløringer til før mennesker i Høyre innser galskapen med egen politikk. Frihet bør være et nøkkelord for Høyre. Å bruke egne penger på poker og spill er en frihetssak som medfører mange fordeler i kampen mot organisert kriminalitet.

I spillpolitikk er Høyre like bortkommen som Arbeiderpartiet og KrF, men Unge Høyre kan sørge for at moderpartiet ser lyset.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer