Ukategorisert

Sånt skal ikke komme fra FpUere

Vi forventer liksom mer fra tillitsmenn i en organisasjon som kaller seg liberalistisk.

Det er Nordlys som fråtser i godbiter i en sak der stikkordene er fotball, innvandring og FpU/FrP.

Det var Kristian Eilertsen, leder i Troms FpU, som forlot en fotballpub i går fordi det var for mange utenlandske gjester på puben, gjester som fulgte fotballkampen på lik linje med FpU-lederen. Når ungdomspolitikere med «brunt bakrom» blåser sin frustrasjon ut på sosiale medier, gir det ofte medieoppslag. I dag er det Kristian Eilertsen som må stå oppreist i stormen.

At Troms FpU er «brunt», beviste ungdomspartiet da de ønsket Per-Willy Amundsen på førsteplass på Troms FrPs stortingsvalgliste til valg 2013.

Fremskrittspartiets Ungdom sentralt bør skolere Troms FpU i ideologi, og gjerne det som blir omtalt som innvandringspolitikk i mediene.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
9 years ago

Da en kommunestyrerepresentant for Hamar Arbeiderparti ifjor høst gav sin tilslutning til en partifelles ønske om at Adolf Hitler skulle komme tilbake å sluttføre Holocaust, avstedkom det ikke så mye som et ord på Liberalerens hjemmeside. Hvorfor ikke? Er det verre eller bedre det FPU’eren har gjort enn den sosialdemokratiske kommunestyrerepresentantens åpenbare antisemittisme?

Fra arkivet