Magasin

GK-medarbeider og politiker

Liberalisten og politikeren Aina Stenersen, begynner hos Geelmuyden Kiese i april.

–Jeg skrev under kontrakten før jul. Dermed blir jeg både stortingskandidat og medarbeider i Geelmuyden Kiese, sier Aina Stenersen til Liberaleren.

Stenersen gleder seg til å begynne i jobben, og legger ikke skjul på gleden selv om hun fortsatt vil være politisk aktiv.

— Jeg gleder meg veldig til å begynne der, og lære mer om PR- og kommunikasjon fra eksperter fra næringslivet. Dette er et perfekt byrå for meg, og noe jeg har hatt lyst til å gjøre lenge. Jeg har en Bachelorgrad i reklame og merkebygging fra Markedshøyskolen, og tar mastergrad på BI, med blant annet fordypelse i kommunikasjon og PR, sier Stenersen.

Om stortingspresidenten eller andre kommer med kritikk, har Stenersen svaret klart.

–Jeg bryr meg ikke om stortingspresidenten kritiserer meg om jeg skulle komme til å få møte på Stortinget. Det er nok av bønder der, og det finnes ingen regler som tilsier at ansatte i kommunikasjonsbransjen ikke kan velges til Stortinget eller møte på Stortinget som vararepresentanter. Jeg gleder meg til både politikk og jobb i GK, avslutter Stenersen.

Nok av bønder på Stortinget; vel, det er et utsagn Liberaleren liker!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer