Ukategorisert

Olsens mørke sider

Liberalister skryter ofte av Per Arne Olsen, FrP-politikeren som er på tur til å trappe ned ettersom han gir seg som nestleder og stortingsrepresentant.

Men godeste Olsen har sine mørke sider. Det kommer klart og tydelig fram i det siste nummeret av Fremskritt.

Under vignetten «Hva husker du best fra din tid i FpU», er Olsen én av FrP-politikerne som forteller om sitt minne.

–Jeg husker godt mitt første innlegg. Det var mot verneplikt – i dag er jeg for, sier Per Arne Olsen til Fremskritt.

Olsen, godt du trapper ned! Du begynner å bli gammel!

0 0 vurderinger
Vurdering
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
8 years ago

Som så mye annet er man vel mest engasjer for eller mot noe når man er oppi det. Før jeg var i militæret hadde verneplikt en praktisk betydning for meg. Nå er det forbilagt stadium. Når jeg studerte så hadde jeg gjerne støttet et forslag om en million i stipend fra Lånekassa. Nå kan jeg leve med at det er langt under en million siden jeg ikke får penger derfra. Hadde jeg vært avholds hadde det ikke plaget meg personlig om en flaske øl kostet 300 kroner pga avgifter. Det vanskelige er å forsvare et standpunkt når det ikke berører… Read more »

Mest lest

Fra arkivet