Ukategorisert

Motbydelige meninger og kunnskapsløs

Kandidater i Rogaland fra Høyre, FrP og Venstre bør arrestere Kjersti Margrethe Adelheid Gilje. Hun er så langt ut på viddene som det er mulig å være for en politiker.

Hun er kandidat for Demokratene i Rogaland. Hun har postet en del søppel på egen Facebook-vegg:
«Blir det ikke regjeringskifte nå til høstens valg. JA så varer det ikke lenge før vi har de samme tilstandene her i vårt kjære Norge. FOR ALT I VERDEN—MUSLIMENE MÅ IKKE KOMME INN I STYRENDE ORGANER–DVS–INN I POLITIKKEN, OG SLETT IKKE,, INN PÅ STORTINGET, DER LOVER VEDTAES. FOR det er nettopp på denne måten , at de kan ta over landet vårt, for blir de mange nok der, ja da er vi solgt. Nå må folk slutte å være så dumsnille, naive. NEI STEM DIN–DEMOKRATENE I NORGE».

Ja, gi oss gjerne regjeringsskifte med de partiene som ligger an til å vinne stortingsvalget. De er ikke på linje med Kjersti Margrethe Adelheid Gilje og godt er det!

SV-politiker Akhtar Chaudhry er muslim. Bortsett fra at han er nokså rød politisk, er han en hyggelig og hardt arbeidende politiker. Nei, det har ikke vært en katastrofe for Norge at Akhtar Chaudhry er stortingsrepresentant; han er ikke verre enn andre sosialdemokrater!

Mest lest

Arrangementer