Notiser

Let’s tango!

Heidi Nordby Lunde på krigsstien i bloggposten Let’s tango!

Nordby Lunde er stortingskandidat for Oslo Høyre.

Og ja; hennes uttalelse om dramatisk økning av bensinprisen, ble spredt som ild i tørt gress av fremtredende FrP-politikere for få dager siden på sosiale medier.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
8 years ago

Dette illustrerer for så vidt flere interessante ting. En sak er det at FrP-politikere her har et noe omtrentlig forhold til sannheten når de tar Nordby Lundes utsagn som «offisiell Høyre-politikk er at nå skal pokker meg bilistene få lov til å blø». Men det illustrerer dessverre så altfor godt hvorfor miljøkampen er vanskelig. De fleste er enig i at mindre bilkjøring vil være gunstig for miljøet, men det er selvfølgelig alle de andre som skal kjøre mindre. Jeg selv skal kunne forholde meg til retten til å bruke bilen om jeg så bare skal til naboen to hus bortenfor.… Read more »

Gullstandard
8 years ago

Godene,som bilkjøring er, skal betales til de som leverer det, og ikke til politikere som ønsker å kontrollere folks adferd.

Fra arkivet

 • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
  Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Kom ut av borgen!Kom ut av borgen!
  Du bør kjenne til det retoriske trikset 'motte & bailey'.
 • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
  Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.
 • Jeg har hvite privilegierJeg har hvite privilegier
  Morgenbladets sjekkliste er vanskelig å unnslippe.
 • 28.juli 1794: Da Terroren endte28.juli 1794: Da Terroren endte
  I 1794 mistet Robespierre hodet. Bokstavelig talt. Det kan hevdes at han mistet det i overført betydning før det.