Notiser

Let’s tango!

Heidi Nordby Lunde på krigsstien i bloggposten Let’s tango!

Nordby Lunde er stortingskandidat for Oslo Høyre.

Og ja; hennes uttalelse om dramatisk økning av bensinprisen, ble spredt som ild i tørt gress av fremtredende FrP-politikere for få dager siden på sosiale medier.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas
Andreas
8 years ago

Dette illustrerer for så vidt flere interessante ting. En sak er det at FrP-politikere her har et noe omtrentlig forhold til sannheten når de tar Nordby Lundes utsagn som «offisiell Høyre-politikk er at nå skal pokker meg bilistene få lov til å blø». Men det illustrerer dessverre så altfor godt hvorfor miljøkampen er vanskelig. De fleste er enig i at mindre bilkjøring vil være gunstig for miljøet, men det er selvfølgelig alle de andre som skal kjøre mindre. Jeg selv skal kunne forholde meg til retten til å bruke bilen om jeg så bare skal til naboen to hus bortenfor.… Read more »

Gullstandard
8 years ago

Godene,som bilkjøring er, skal betales til de som leverer det, og ikke til politikere som ønsker å kontrollere folks adferd.

Fra arkivet