Ukategorisert

Nomeland henter Olsen

Per Arne Olsen får jobb hos Gambit.

I Gambit er det personer Olsen kjenner godt fra Fremskrittspartiet og Fremskrittspartiet Ungdom. Han har kranglet og diskutert både med styreleder Lars Erik Grønntun og administrerende direktør Ole Tom Nomeland. Både Grønntun og Nomeland var sentrale i FpU på begynnelsen av 90-tallet.

Per Arne Olsen vil først starte i jobben etter at Stortinget er konstituert, og vil ikke bli involvert i noen saker eller kundeforhold hos Gambit H+K før han formelt tiltrer, skriver Gambit H+K i pressemeldingen som er sendt ut.

Per Arne Olsen har hatt mange posisjoner og verv gjennom Fremskrittspartiet. Han er dyktig og liberal, selv om han nok ikke er den liberalisten han var som ung og fremadstormende FrP-politiker.

Tags:

Mest lest

Arrangementer