Ukategorisert

Idrettspresidenten med enorm tro på politikerne

Børre Rognlien, Liberaleren skal fortelle deg en liten nyhet: Politikerne er helt vanlige mennesker, det finnes ingen supermenn eller superkvinner i politikken.

Tirsdag morgen sendte P5 en nyhetsmelding om at idrettspresident Børre Rognlien mener de ikke bør være folkeavstemning om OL i Oslo. Han mener, ifølge nyhetsmeldingen, at saken er for alvorlig til at folket skal bestemme.

Denne holdningen tyder på at Rognlien har fått panikk. Meningsmålingene viser nei-flertall i Oslo og vinner nei- siden, skal det bli vanskelig for politikerne å kjøre videre en sak som vil koste skattebetalerne mange milliarder kroner.

Det er helt vanlige mennesker som driver med politikk, og som har fått makt gjennom ulike valg. Den viktigste forskjellen mellom en politiker og en vanlig borger i ordinært arbeid, er at politikeren kjøper seg oppslutning med skattefinansierte penger. Noen politikere liker å bruke mer skattefinansierte penger enn andre i samme posisjon, men fellesnevneren er at personer i folkevalgte posisjoner bruker ressurser skapt av andre.

Ja politikerne skulle ha avgjort saken og sagt nei til OL-galskap da saken dukket opp. Ettersom det ikke skjedde, er folkeavstemning en ny mulighet for at fornuften skal seire.

Si nei til OL i Oslo i 2022!

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer