Ukategorisert

Rotevatn til Stortinget

Unge Venstre-leder Sveinung Rotevatn (26) blir stortingsrepresentant. Han blir én av de mest spennende representantene i den kommende valgperioden.

Rotevatn er veldig godt likt av mange liberalister. Han leder en liberal ungdomsorganisasjon og har markert seg godt i rikspolitikken med et ønske om mer frihet. Innspillet om ting vi bør tillate i Norge, skapte stor debatt før valgkampen startet for alvor. Politikeren fra Sogn og Fjordane ble frontfigur for personlig frihet.

Ettersom Rotevatn har vært usikker på mandatet, har Liberaleren enda ikke registrert hans jubel etter mandagens valg. Likevel tar vi sjansen på å utrope han som en ny og liberal stortingsrepresentant.

Det blir nok tøft for Rotevatn å opprettholde den statusen han har fått blant liberalister. Venstre er ikke et liberalistisk parti og han må jobbe med saker de neste fire årene som kolliderer med inntrykket han og ulike medier har skapt av politikeren Sveinung Rotevatn. I valgkampen leste Liberaleren blant annet leserinnlegg om fiskeripolitikk, innlegg som skulle kapre stemmer på hjemmebane. Det var ikke spesielt ungdommelig eller sexy.

Uansett er det gledelig med liberale politikere og Sveinung Rotevatn er liberal på en rekke områder!

Tags:

,

Mest lest

Arrangementer