Notiser

Det nye, mangfoldige Norge!

En nyvalgt stortingspresident fra Høyre som leder Stortingets åpning iført en folkedrakt fra Gudbrandsdalen; «Det er rokokko-mote, fra midten av 1700-tallet«, en avtroppende statsråd med foreldre fra Pakistan som leser Beretningen om rikets tilstand på nynorsk, og en republikaner som lar være å synge Kongesangen. Stortinget er åpnet iht. både grunnlovsbestemmelser og sedvane på en måte som til fulle demonstrerer et nytt, mangfoldig Norge!

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
8 years ago

Slik er det i et fritt land. Så får Tybring-Gjedde ergre seg så mye han vil.

Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
8 years ago

Det bør vel også nevnes at det i det nye Stortinget også sitter mennesker som er ilagt reaksjoner for brudd på straffeloven. Det er også en ikke uvesentlig del og konsekvens av det bejublede mangfold. Jeg nevner det i tilfelle redaksjonen har «glemt» å nevne vesentligheter som ikke passer inn i utopien om Arkadia.

Konrad
8 years ago

Mest kjent er kanskje Per Sandberg som er dømt for vold (brudd på straffeloven) og for ha kjørt 100 km/t i 60-sone (21 dagers betinget fengsel++).

Fra arkivet