Ukategorisert

Kritikerne tok feil!

Da Olav Thon offentliggjorde at han stemte FrP, kom det krass kritikk fra mange hold.

Forretningsmannen flagget partivalget i en annonse i valgkampen. Han skulle stemme Fremskrittspartiet for å tvinge fram ny Høyre-politikk. Alle som har fulgt Høyre godt de siste årene og som ikke har partiboka i orden, skjønte argumentasjonen hans.

Kritikken haglet mot Olav Thon etter annonsen. Det kryr av eksempel på internett. Jeg har valgt et eksempel fra Nationen og uttalelser som Merete Furuberg kom med.

Tirsdag ble det kjent at Olav Thon skal bruke formuen til å etablere en stiftelse som skal gi ut millioner av kroner årlig til samfunnsnyttige formål. Alle som kritiserte «kapitalistsvinet» for få måneder siden, bør tenke over ordene de brukte.

I Liberalerens redaksjon har vi venner som har godt med penger. Mange av disse bruker pengene i lokalmiljøet for å skape gode samfunn vi alle nyter godt av. Tenk bare på alle som sponser for eksempel det lokale idrettslaget eller den lokale festivalen. Olav Thon kan være et typisk eksempel på den lokale millionæren, bortsett fra at formuen hans er betydelig større enn det som er vanlig.

Hurra for kapitalister!

Mest lest

Arrangementer